اطلاعات هویتی 26 میلیون كاربر به دست هكرها افتاد
كارا پیام: هكرها توانستند به اطلاعات شخصی و هویتی بیشتر از ۲۶ میلیون كاربر آمریكایی دست پیدا كنند.
به گزارش كارا پیام به نقل از ایسنا، این روزها كه اخبار زیادی درباره حملات سایبری و سرقت اطلاعات كاربران در فضای مجازی منتشر می شود، محققان و پژوهشگران امنیتی فعال در موسسه Sébastien Kaul آلمان اخیرا در تازه ترین گزارش های خود دریافته و اعلام نموده اند كه هكرها و مجرمان سایبری موفق شده اند كه با استفاده از ارسال پیغام های متنی آلوده و مخرب به اطلاعات شخصی بیشتر از ۲۶ میلیون نفر از كاربران موبایل در ایالات متحده آمریكا دسترسی و نفوذ پیدا كنند.
این مساله باری دیگر زنگ هشداری بود برای آن دسته از كاربرانی كه به انجام اقدامات امنیتی در گوشیهای هوشمند و دستگاه های الكترونیكی مورد استفاده خود اهمیتی نمی دهند و در جلوگیری از نفوذ هكرها به حریم خصوصی خود سهل انگاری می كنند.
كارشناسان امنیت سایبری در واكنش به انتشار این خبر همینطور از تمامی كاربران موبایل خواستند كه به هنگام دریافت پیام های متنی از شماره های ناشناس دقت بیشتری كرده و در صورتیكه در متن موردنظر از آنها خواسته شده است كه وارد لینك درج شده در پیام مربوطه شوند، هیچگاه چنین كاری را نكنند چون در خیلی از مواقع حتی خود كاربران هم متوجه نفوذ و دسترسی هكرها به اطلاعات شخصی شان نمی شوند.
بر اساس گزارشی كه در وب سایت تك كرانچ آمده است، این اطلاعات به سرقت رفته توسط هكرها شامل شماره تلفن و تماس، آدرس پست الكترونیكی و اطلاعات شخصی و حتی در بعضی از موارد دسترسی به گالری تصاویر گوشی كاربران شده است.
گفته می گردد فضای اینترنت در سال ۲۰۱۷ شاهد بیشترین میزان آلودگی به باج افزارها، بد افزارها و ویروس ها بوده است. اشخاص حقیقی و شركتهای تجاری كوچك و بزرگی در سراسر جهان هدف حملات سایبری قرار گرفته اند كه به ایجاد خسارات هنگفت و جبران ناپذیری منجر گردیده است.
طبق آمارهای انتشار یافته، تنها در نیمه سال جاری میلادی، بالغ بر ۱.۵ میلیون آلودگی به ویروس های اینترنتی و بدافزار را گزارش شده است. خیلی از حملات سایبری و هك های اینترنتی كه صورت می گیرد، توسط بد افزارها و باج افزارهاست.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب