اعلام جزئیات فراخوان طراحی کیت ارزیابی کیفیت مواد غذایی

اعلام جزئیات فراخوان طراحی کیت ارزیابی کیفیت مواد غذایی به گزارش کارا پیام، فراخوان پژوهشی با عنوان «کیت تشخیص مبتنی بر نانوذرات نقره و کربن دات های سنتزشده با پروتئین های گیاهی برای ارزیابی کیفیت مواد غذایی» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش یک شرکت دانش بنیان منتشر گردید.


به گزارش کارا پیام به نقل از ایسنا، به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، هدف این طرح تحقیقاتی، توسعه یک کیت تشخیص بر پایه آرایه سنسور از نوع رنگ سنجی به سبب تشخیص ترکیبات فرار مواد غذایی پروتئینی گوشتی است. از گروه مجری انتظار می رود در گام اول، کتابخانه ای از ترکیبات فرار ناشی از مواد غذایی مدنظر را تهیه کرده و بر مبنای آن، آرایه سنسور بر پایه نانوذرات نقره و کربن دات های سنتز شده را در چارچوب یک کیت قابل حمل عرضه نماید.
در گام دوم، گروه پژوهشی باید اپلیکیشنی را طراحی کند تا تغییرات رنگی آرایه سنسور را با کمک ابزار پردازش تصویر، تحلیل و بررسی کرده و داده های به دست آمده را با استفاده از هوش مصنوعی با داده های موجود در کتابخانه مقایسه و در نهایت، نتیجه کیفیت سنجی ماده غذایی را ارائه نماید. کیت تشخیصی عرضه شده باید ارزان، کوچک، با قابلیت گزینش پذیری بالای ۹۵ درصد، دارای امکان اندازه گیری آنالیت ها در بخار نمونه در حد ppb و سرعت پاسخ زیر ۱۰ دقیقه به عامل های ذکر شده باشد.
شرکت در این فراخوان پژوهشی و عرضه پروپوزال در چارچوب انفرادی، گروهی، شرکتی و سازمانی مجاز است. پروپوزالی که بیشترین تناسب را با اجبار های این نیاز پژوهشی داشته باشد، انتخاب و بعنوان مجری به شرکت دانش بنیان معرفی خواهد شد.
گروههای پژوهشی تا روز سه شنبه، ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۳ فرصت دارند پروپوزال های خویش را در چارچوب Word از راه سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی ghazal.inif.ir ارسال نمایند.



1403/01/13
15:13:31
5.0 / 5
223
تگهای خبر: اپل , اپلیكیشن , شركت , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
کارا پيام
karapayam.ir - تمامی حقوق سایت كارا پیام متعلق به مالک دامنه است

كارا پیام

پیام رسان