لطمه پذیری ویندوز همچنان بالاست!

لطمه پذیری ویندوز همچنان بالاست! به گزارش كارا پیام محققان و پژوهشگران امنیتی اخیرا دریافته و اعلام نموده اند كه بالغ بر یك میلیون سیستم كامپیوتر مبتنی بر ویندوز دربرابر حملات بدافزارهای معروف همچنان صدمه پذیرند.


به گزارش كارا پیام به نقل از ایسنا، در سال های اخیر كه حملات سایبری به شدت رشد كرده است، مؤسسه های تحقیقاتی و تحلیلی بسیاری در جهان آگهی داده بودند كه سال ۲۰۱۸، سال حملات سایبری و بدافزاری به سازمان های بزرگ، شركت ها و نهادهای دولتی در جهان خواهد بود.
با عنایت به تشدید حملات سایبری و نفوذ هكرها بوسیله انتشار بدافزارهای معروفی همچون نوت پتیا (NotPetya ) و واناكرای (WannaCry) در سال های اخیر، حالا اخیرا پژوهشگران فعال در حوزه امنیت سایبری با جدیدترین بررسی های انجام شده دریافته و اعلام نموده اند كه هنوز خیل عظیمی از كامپیوتر های شخصی مبتنی بر سیستم عامل ویندوز در مقابل این حملات بدافزاری لطمه پذیرند به شكلی كه در صورت تلاش هكرها به انتشار یك بدافزار، این سیستم عامل هیچ اهرم فشار و ابزاری برای مقابله با نفوذ هكرها برای سرقت اطلاعات در اختیار ندارد و به عبارتی دیگر دست مجرمان سایبری را در این خصوص بسیار باز گذاشته است.
این در حالیست كه مایكروسافت بعنوان توسعه دهنده سیستم عامل ویندوز، اخیرا نسخه به روزرسانی شده ویندوز ۱۰ را برای كاربران كامپیوتر های ویندوزی منتشر و ارائه كرده و انتظار می رود كه حداقل این نسخه جدید توانایی سیستم های كامپیوتر برای مقابله با حملات بدافزاری در كامپیوتر را تقویت كرده و بهبود ببخشد ولی این طور كه از یافته های تحقیقات پژوهشگران امنیتی معلوم است بنظر می رسد كه ویندوز همچنان حفره های امنیتی مختلفی برای هكرها دارد و به آنها این امكان را می دهد با انتشار بدافزارهای موردنظر خود، به سیستم كامپیوتر كاربران مختلفی كه از نسخه های مختلف ویندوز استفاده می نمایند حمله كرده و اطلاعات قربانیان را به سرقت ببرند و از آن به منظور اهداف و انگیزه های خود سو استفاده كنند.
طبق گزارش وب سایت هكرنیوز، آنها در ادامه گزارش های خود تاكید كرده اند كه این حفره های امنیتی در نسخه های ویندوز ۲۰۰۳، ویندوز ایكس پی، ویندوز ۷، ویندوز سرور ۲۰۰۸ و 2008 R2 بیشتر از سایر نسخه های این سیستم عامل محبوب و پرطرفدار دیده شده و مورد استفاده هكرها قرار گرفته است.
این لطمه پذیری های كشف شده به هكرها و مجرمان سایبری اجازه می دهد تا از طریق دور با استخراج یك كد قراردادی و بدون هیچ تراكنش و برقراری ارتباط با كاربر، كنترل كامپیوتر كاربر موردنظر را دست بگیرند و به تمامی اطلاعات ذخیره شده و موجود در آن دسترسی پیدا كنند.
همانطور كه در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شركت ها و سازمان های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و لطمه های جبران ناپذیری می شوند كه همچون مهم ترین آنها می توان به حمله سایبری به شركت مالی اكوئیفاكس در آمریكا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت های دفاع و امور خارجه خیلی از كشورها، شركت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریكا اشاره نمود. بدین سبب می توان گفت خطر حملات سایبری در كمین تمامی افراد، كاربران و شركت های كوچك و بزرگ در جهان است و دیگر نمی توان ادعا كرد كه كسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.
در سال قبل میلادی باج افزار، بدافزار و ویروس های كامپیوتری بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیون ها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شركت های مربوطه و دولت ها خسارت وارد كرده اند.
حمله سایبری توسط بدافزار واناكرای و نوت پتیا بدون شك از مهلك ترین حملات سایبری به زیرساخت های سازمان و شركت های بزرگ و كوچك در طول تاریخ جهان است كه تابحال صورت گرفته است.



1398/03/09
14:35:56
5.0 / 5
4849
تگهای خبر: بدافزار , سایبر , سایت , سرور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
کارا پيام
karapayam.ir - تمامی حقوق سایت كارا پیام متعلق به مالک دامنه است

كارا پیام

پیام رسان