نمایشگاه الکامپ از متاورس تا هوش مصنوعی و شبکه ملی اطلاعات
به گزارش کارا پیام مدیر اجرایی نمایشگاه الکامپ ضمن اشاره به برگزاری این نمایشگاه در تاریخ ۲۷ تا ۳۰ بهمن ماه، اظهار داشت: الکام تاکز نمایشگاه با پنل هایی با موضوعات مختلف همچون هوش مصنوعی، فناوری های همگرا، ارزهای دیجیتالی و بلاک چین، متاورس، شبکه ملی اطلاعات، فین تک، اینترنت اشیا، چالش های صنعت فاوا، ترندهای صنعت فاوا، بانکداری الکترونیکی، نورو ساینس و کامپیوترهای کوانتومی برگزار می گردد.
به گزارش کارا پیام به نقل از ایسنا، در نشست خبری آذر ماه سازمان نظام صنفی کامپیوتری استان تهران، آخرین خبرهای در ارتباط با نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۰ توسط رئیس این سازمان و مدیر اجرایی نمایشگاه عرضه شد. حسین اسلامی، رئیس هیأت مدیره ی این سازمان ضمن اشاره به برگزاری نمایشگاه الکامپ در تاریخ ۲۷ تا ۳۰ بهمن ماه اظهار داشت: این نمایشگاه در تمام استانهای کشور با نام الکامپ و سایر عناوین و توسط سازمان های نصر استانی برگزار می گردد و این حق هر استانی همچون تهران است. سال جاری هم برای نخستین سال قرارداد برگزاری آنرا در استان تهران بستیم.
وی ادامه داد: تابحال ۹ سالن به مساحت ۳۵ هزار متر مربع را در اختیار داریم و البته تقاضای یک سالن دیگر را هم داده ایم. همزمان با الکامپ، هفتمین نمایشگاه پدافند غیرعامل هم در ۴ سالن با مساحت کل ۹ هزار متر مربع برگزار می گردد. گرچه مدتی است که ویروس کرونا تا حدی فروکش کرده، اما با عنایت به این که الکامپ نمایشگاهی تخصصی است و انتظار مخطبان خاص این حوزه را داریم.
رئیس هیأت مدیره ی سازمان نظام صنفی کامپیوتری استان تهران ضمن اشاره به اشاره ی رهبری به مبحث هوش مصنوعی اظهار داشت: در این نمایشگاه دقت لازم در این زمنیه را خواهیم داشت. همینطور در الکامپ ۱۴۰۰ از فعالان حوزه ی رمزارز و بلاک چین با قوت حمایت می نماییم. مبحث شبکه ی ملی اطلاعات که مورد اهمیت وزیر فاواست، یکی از رئوس اساسی در این نمایشگاه خواهد بود.
اسلامی با اشاره به اینکه از شورای مرکزی سازمان نظام صنفی کامپیوتری کشور بعنوان سیاست گذار اصلی بهره مند خواهیم شد، اضافه کرد: موضوعات موبوط به متاورس هم مورد تاکید ماست و معتقدیم باید با عنایت به تجربه ی سایر کشورها ما هم به نگاههای جدید مجهز شویم.
وی با تاکید براینکه سال جاری برای نخستین بار قرارداد نمایشگاه الکامپ توسط نصر تهران منعقد شده است، اظهار داشت: در تلاشیم به روشی عمل نماییم تا سالهای آینده بتوانیم گسترش بازار را رقم بزنیم و سالهای آتی مجموعه ها با رغبت و شور بیشتری در این نمایشگاه حاضر شوند و نمایشگاه محوریت کسب و کار به خود بگیرد.
برنامه هایی که در الکامپ عرضه می شود
محمد ثروتی، مدیر اجرایی نمایشگاه الکامپ هم ضمن اشاره به وضعیت ویروس کرونا و احتمال گسترش سویه ی اومیکرون در هفته های آتی اظهار داشت: در ماه های گذشته بیشتر از ۴۰ عنوان نمایشگاه برگزار شده و تا آخر سال هم بیشتر از ۶۰ تا ۷۰ عنوان نمایشگاه برگزار می شود. ما هم تابع سازمان کشوری هستیم و امیدواریم نمایشگاه بدون مشکل برگزار گردد.
او افزود: باتوجه به این که در شش ماه ابتدای سال نمایشگاه ها لغو شد و به نیمه ی دوم سال موکول شد، تمام سالن های فضای نمایشگاهی را در اختیار نداریم. البته برای سال آینده تمامی سالن ها را تقاضا کرده ایم.
مدیر اجرایی نمایشگاه الکامپ به بخش الکام استارز هم اشاره نمود و اظهار داشت: سال جاری الکام استارز شامل بخش نمایشگاهی استارت آپ ها، کانترهای استارت آپی، اتاق شتاب، الکام پیچ، الکام جابز و آوردگاه سرمایه خواهد بود. در الکام پیچ هم برای حدود ۶۰ عرضه توسط استارت آپ های مختلف در حوزه های متنوع و همینطور استارت آپ های توان تک و دانش آموزی برنامه ریزی شده است.
ثروتی اضافه کرد: در چهار روز نمایشگاه در سه استیج الکام تاکز بیشتر از ۱۵۰ سخنرانی، ارایه، میزگرد و پنل با موضوعات مختلف همچون هوش مصنوعی، فناوری های همگرا، ارزهای دیجیتالی و بلاک چین، متاورس، شبکه ملی اطلاعات، فین تک، اینترنت اشیا، چالش های صنعت فاوا، ترندهای صنعت فاوا، بانکداری الکترونیکی، نورو ساینس، کامپیوترهای کوانتومی و... تدارک دیده ایم.
منبع: كارا پیام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب