ماجرای انتشار تصویر حاشیه ساز از یک پیام رسان داخلی
به گزارش کارا پیام، به دنبال انتشار یک تصویر از یک پیام رسان داخلی در خصوص دسترسی به پیام های کاربران و حاشیه های ایجاد شده، وزیر ارتباطات اخیرا تصریح کرد که احدی حق ندارد به اطلاعات خصوصی کاربران دسترسی داشته باشد. این مکانیسم برای پایش گروه ها و کانال ها برای محتوای مجاز نمی باشد که در پیام رسان های خارجی هم وجود دارد.
به گزارش کارا پیام به نقل از ایسنا، اواخر هفته گذشته تصاویری که گفته می شد متعلق به کارمند یک پیام رسان داخلی است و از دسترسی به پیام های رد و بدل شده کاربران آن حکایت داشت در فضای مجازی منتشر و حواشی را ایجاد کرد. به دنبال مساله رخ داده این پیام رسان داخلی (بله) توضیحاتی در این حوزه عرضه و تاکید کرد که امنیت و داده های شخصی کاربران، جزو خط قرمزهای این پیام رسان است و با تمام وجود از آن حفاظت می کنند و این مورد بیشتر از ۷ سال که از عمر این پیام رسان می گذرد، همواره مورد تاکید آن بوده است.
این پیام رسان توضیح داد که بعنوان یک پلتفرم، تمام پلت فرم های دیگر موظف است تدابیر لازم را برای پیشگیری از کلاهبرداری ها و حفظ امنیت، دربارهٔ فعالیت کاربران خود در پلتفرم، اتخاذ کند و آن چه در این تصویر از صفحهٔ مانیتور انتشار یافته، در ارتباط با ابزار اجرایی همین مبحث است. این توضیحات درحالی از جانب این پیام رسان منتشر گردید که بامداد روز شنبه سازمان فناوری اطلاعات ایران، جلسه ای با مدیران ارشد این پیام رسان برگزار کرد و از آنها خواسته شد تا توضیحات خود در رابطه با تصویر انتشار یافته را ارائه نمایند. درهمین رابطه این سازمان به تازگی اطلاعیه ای در رابطه با اتفاق رخ داده منتشر نمود.
آنگونه که در بیانیه این سازمان آمده است طبق بررسی های انجام شده، سامانهی مقابله با کلاهبرداری و محتوای غیراخلاقی در کانال ها و گروههای عمومی این پیام رسان به صورت کامل از سامانه های اصلی این پیام رسان جداست. محتوای درون این کانال ها و گروه ها طبق سند قوانین و شرایط استفاده از پیام رسان، بعنوان مصداق محتوای عمومی معرفی شده است. ازاین رو محتوای عمومی یاد شده در این سامانه با هدف شناسایی و حذف محتویات کلاهبرداری مانند فیشینگ و لینک های مضر و محتواهای غیراخلاقی مورد بررسی قرار می گیرد.
این سازمان تاکید کرد با بررسی بخش های مختلف این سامانه مشخص شد که اپراتور امکان مشاهده اطلاعات خصوصی کاربر ارسال کننده محتوا در کانال ها و گروههای عمومی مانند ایدی کاربر، نام ارسال کننده و شماره تلفن را ندارد، ازاین رو با عنایت به این توضیحات، در این مورد هیچگونه نقض حریم خصوصی مشاهده نشده و امنیت استفاده کاربران از پیام رسان بله همانند گذشته تأمین است.
موضوعی که عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- هم در صحبت های اخیر خود به آن اشاره و تاکید کرده و در رابطه با این مورد گفته است پس از انتشار این تصویر به همکاران سازمان فناوری اطلاعات مأموریت دادم تا بررسی نمایند. جلساتی برگزار و مستندات عرضه و روز گذشته هم اطلاعیه ای صادر شد. کاملا به مردم اطمینان خاطر می دهیم هم پیام رسان «بله» و هم سایر پیام رسان های ایرانی حافظ امنیت و حریم خصوصی کاربران هستند و این خط قرمز ما در وزارت ارتباطات است.
وی اضافه کرد: در رابطه با آن عکس هم توضیح داده شد که برای رسیدگی به گزارشات مردمی بوده است. در پیام رسان های خارجی هم میتوان گزارش محتواهای غیر مجاز را عرضه و به آن رسیدگی کرد. به هیچ وجه هویت افراد در این بررسی ها مشخص نمی شود.
او تاکید کرد: بارها گفته ام که احدی حق ندارد به اطلاعات خصوصی کاربران دسترسی داشته باشد. این مکانیسم برای پایش گروه ها و کانال ها برای محتوای مجاز نمی باشد که در پیام رسان های خارجی هم وجود دارد.
منبع: كارا پیام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب