هوش مصنوعی محرم اسرار کارمندان شد
کارا پیام: یافته های یک بررسی نشان داد کارمندان بیش از اینکه بخواهند اسرار شرکتی را با دوستانشان در بین بگذارند، آنرا به ابزار هوش مصنوعی محل کار خود فاش می کنند.
به گزارش کارا پیام به نقل از ایسنا، شرکت تحلیل داده سایب سیف (CybSafe)، در بررسی که از بیش از هزار کارمند در آمریکا و انگلیس داشت، پی برد که خیلی از کاربران، نسبت به ابزارهای هوش مصنوعی مولد، نظر مثبتی دارند؛ به حدی که یک سوم از کارمندان تحت بررسی در آمریکا و انگلیس معترف شدند که حتی در صورت ممنوعیت استفاده از این ابزارها در شرکت، به استفاده از آنها همچنان ادامه خواهند داد.
حدود ۶۹ درصد از شرکت کنندگان در این بررسی گفتند که مزایای چنین ابزارهایی، به ریسک های امنیتی آنها می چربد. کارکنان آمریکایی، خوش بین تر بوده و ۷۴ درصد آنها موافق این حرف بودند.
حدود نیمی از پاسخ دهندگان گزارش کردند در محل کار خود از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده می نمایند و یک سوم بصورت هفتگی و ۱۲ درصد روزانه از این ابزارها بهره می گیرند. متداول ترین موارد استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در بین کارمندان آمریکایی، برای تحقیقات (۴۴ درصد)، محتوانویسی (۴۰ درصد) و تحلیل داده (۳۸ درصد) است. این ابزارهای برای کارهای دیگری مانند کمک به خدمات مشتری (۲۴ درصد) و کد نویسی (۱۵ درصد) هم استفاده می شوند.
شرکت CybSafe این مساله را مایه نگرانی دانسته برای اینکه کسب وکارها به شکل مناسب کارمندان خودرا نسبت به خطرات استفاده از چنین ابزارهایی، باخبر نمی کنند. این شرکت هشدار داده است با رشد تهدیدهای سایبری هوش مصنوعی، کسب وکارها در خطر هستند. کارمندان باید از این ریسک ها که از کلاهبرداری های فیشینگ تا درز تصادفی داده ها را شامل می شود، آگاهی پیدا کنند.
حدود ۶۴ درصد از کارمندان آمریکایی اطلاعات متعلق به شرکت خودرا در ابزارهای هوش مصنوعی وارد کرده اند و ۲۸ درصد مطمئن نیستند که چنین کاری انجام داده اند. همین طور ۹۳ درصد از کارمندان احتمالاً اطلاعات محرمانه را با ابزارهای هوش مصنوعی درمیان گذاشته اند. جالب است که ۳۸ درصد از این افراد اذعان کرده اند اطلاعاتی را در اختیار ابزارهای هوش مصنوعی قرار داده اند که به دوستانشان نمی گفتند.
یک مسئله دیگر از نقطه نظر امنیت سایبری این است که کارمندان نمی توانند محتوای تولید هوش مصنوعی را از محتوایی که ازطریق یک انسان تولید شده است را تشخیص دهند. اما ۶۰ درصد از شرکت کنندگان در این بررسی مدعی شدند که مطمئن هستند می توانند این کار را به درستی انجام دهند.
بر اساس گزارش وب سایت تِک رادار، این نگرانی ها باتوجه به این واقعیت که استفاده از هوش مصنوعی در محل کار با سرعت درحال بالا رفتن است، تشدید می شود.
منبع: كارا پیام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب