بهره برداری ۱۵ مرکز درمان ناباروری از تراشه های جداساز اسپرم

بهره برداری ۱۵ مرکز درمان ناباروری از تراشه های جداساز اسپرم کارا پیام: فناوران یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک فناوری سلامت پردیس به دانش ساخت تراشه جداساز اسپرم با هدف درمان ناباروری مردان رسیدند و بگفته آنها این ابزار پزشکی حالا در 15 مرکز درمانی کشور به بهره برداری رسیده است.


مجید حسینی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در گفت و گو با ایسنا، اظهار داشت: تراشه جداسازی اسپرم از محصولات تولیدی این شرکت است که برای ناباروری مردان مورد استفاده قرار می گیرد.
وی افزود: تراشه جداسازی اسپرم بوسیله تابش گاما استریل شده و آزمون های «اندوتوکسین (LAL)»، «استریلیتی»، «جنین موش (MEA)» و آزمون HSSA را با موفقیت گذرانده است.
حسینی اشاره کرد: در روش های قبلی جداسازی اسپرم، از روش هایی مثل سانتریفیوژ و گرادیانت استفاده می شد که در این تکنیک ها احتمال لطمه رسیدن به DND اسپرم ها وجود داشت و این مشکلات موجب نازایی بیشتر می شد؛ بدین جهت پژوهشگران این شرکت تلاش کردند با روشی جایگزین و طراحی محصول جدیدتر، مشکلات قبلی را مرتفع کنند.
وی ادامه داد: این تراشه، اسپرم های سالم را از نظر حرکت، سرعت و کیفیت جداسازی کرده و در داخل فیلتری جمع آوری می کند و جنین شناسان اسپرم های سالم را برداشت کرده و با تخمک لقاح می دهند.
حسینی با اعلان اینکه این تراشه تا ۵۰ درصد در درمان ناباروری مؤثر است، اظهار داشت: تا حالا در ۱۵ مرکز درمان ناباروری از این ابزار استفاده شده است.
مدیرعامل این شرکت، عملکرد این تراشه را برمبنای روش ریز فلوئیدیک یا حرکت ریز سیال دانست و اظهار داشت: با بهره گیری از فناوری ریز فلوئیدیک یا حرکت ریز سیالات، سالم ترین و باکیفیت ترین اسپرم ها به سمت بالا، شناور و در محفظه ای جمع می شوند تا جنین شناس آن نمونه را در روش های IVF، IUI، یا روش های دیگر لقاح خارج رحمی، به تخمک اضافه کنند تا پروسه لقاح صورت گیرد.
وی تصریح کرد: تا حالا این ابزار پزشکی وارداتی بوده و ما موفق به کسب دانش ساخت این فناوری شدیم و قیمت تمام شده محصول ما یک هجدهم نمونه خارجی است.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با اعلان اینکه مجوز استفاده گسترده از این تکنیک، صادر و به درختواره تجهیزات پزشکی کشور اضافه شده است، اظهار داشت: هم اکنون سالانه ۱۰۰ هزار تراشه تولید می نماییم که در صورت تقاضای مراکز تا امکان تولید سالانه یک میلیون قطعه از این تراشه در این شرکت فراهم گشته است.
به گفته ی ایشان، انکوباتور CO2 با نرم افزار پایش و کنترل ازراه دور، نرم افزار مدیریت ایستگاه پرستاری، انواع نیدل و محیط کشت بخش های تخصصی IVF و ژنتیک، هیتربلاک و دستگاه استریل UV از دیگر محصولات این شرکت به شمار می روند.




منبع:

1403/06/26
12:16:39
5.0 / 5
29
تگهای خبر: شركت , فناوری , فیلتر , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
کارا پيام
karapayam.ir - تمامی حقوق سایت كارا پیام متعلق به مالک دامنه است

كارا پیام

پیام رسان