شرح جزییات و زمان اعلام نتایج پذیرش واحدهای فناور و استارتاپی در پارک فناوری دانشگاه امیرکبیر

شرح جزییات و زمان اعلام نتایج پذیرش واحدهای فناور و استارتاپی در پارک فناوری دانشگاه امیرکبیر کارا پیام: در نخستین رویداد پذیرش واحد فناور و استارتاپی در پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر جزییات پذیرش واحدهای فناور و استارتاپی در این پارک تشریح شد.


به گزارش کارا پیام به نقل از ایسنا، دکتر سید مسعود قریشی، معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ثبت نام ۲۲۰ شرکت فناور و ۱۰۰ استارتاپ متقاضی پذیرش در این پارک آگاهی داد و اظهار داشت: لیست غائی شرکتها و استارتاپ های راه یافته به مرحله پذیرش غائی ۱۵ اسفند ماه اعلام می شود.

وی ادامه داد: پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر بمنظور تسهیل تجاری سازی محصولات دانش بنیان، مبادرت به انتشار فراخوانی از ۱۴ تا ۳۰ بهمن ماه برای جذب واحدهای فناور و استارتاپی کرد که تیم ها و شرکت های برتر مشمول حمایت های پارک فناوری این دانشگاه می شوند.

قریشی اشاره کرد: این برنامه شامل پذیرش استارتاپ و شرکت در چهار سطح پیش رشد، رشد، رشدیافته و شرکت های بزرگ است.

معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ادامه اظهار داشت: از بین ۲۲۰ شرکت، ۱۳۰ شرکت فناور به مرحله داوری غائی راه یافتند که از این تعداد ۳۰ درصد پذیرش می شوند.

قریشی اضافه کرد: تعدادی از موارد مهم داوری شامل معیارهای عمومی (تحصیلات تیم، تجربه، انگیزه و پشتکار، توانایی تیم)؛ معیارهای اقتصادی (بازار، سرمایه، مزیت رقابتی، استراتژی کسب و کار) و معیارهای فنی (نوآوری، فناوری، چرخه عمر، فرآیندهای تولید یا خدمت، استانداردها و تاییدیه های لازم درباب فعالیت شرکت) است و اگر شرکت به مفهوم واقعی فناور و از استراتژی بازار خوب برخوردار باشد، شرایط ضروری جهت ورود به پارک را گرفتن خواهد کرد، در ضمن امتیاز ویژه ای برای حضور اعضاء هیأت علمی دانشگاه لحاظ شده است. شرکت های پذیرفته شده می توانند از مزایای قانون جهش تولید دانش بنیان و خدمات پارک علم و فناوری بهره مند شوند.

وی اشاره کرد: ارائه خدمات توسعه کسب وکار، معافیت های مالیاتی، مشاوره های کسب وکار و فضای استقرار در پارک علم و فناوری از دیگر مزایای این رویداد برای شرکت هایی که به عضویت پارک راه می یابند، است.

معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره کرد: در نهایت، از تعداد ۱۳۰ شرکت مرحله نهایی، ۳۵ شرکت پذیرفته می شوند.

قریشی درباره ی استارتاپ ها هم اظهار داشت: ۱۰۰ استارتاپ ثبت نام کردند که حداقل ۵۰ درصد پذیرش می شوند.




منبع:

1403/12/09
08:41:59
5.0 / 5
2362
تگهای خبر: استاندارد , خدمات , شركت , صنعت
این مطلب کاراپیام را پسندیدین؟
(1)
(0)
مطالب مرتبط جدید کاراپیام
نظرات بینندگان کاراپیام در مورد این مطلب
نظرتان در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
کارا پيام
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

karapayam.ir - تمامی حقوق سایت كارا پیام متعلق به مالک دامنه است

كارا پیام

پیام رسان : کارا پیام، فراتر از یک پیام رسان