پنج عادت اشتباه که گوشی هوشمندتان را خراب می کند
کارا پیام: اگر گوشی هوشمندتان آنقدر که فکر می کنید، دوام نمی آورد، باید کارهای اشتباهی که احیانا انجام می دهید را اصلاح کنید.
به گزارش کارا پیام به نقل از ایسنا، این روزها اینطور احساس می شود که گوشیهای هوشمند تنها بعد از چند ماه قدیمی شده اند. درواقع چند ماه پس از آن که تلفن شما برای ارتقاء آماده شده، نسخه جدیدی از آن در فروشگاه ها عرضه می شود. اما فارغ از این که بخواهیم هر گوشی جدیدی که در بازار موجود می شود را بخریم، چطور میتوان مطمئن شد که گوشی تان تا بیشترین زمان ممکن، به روز بماند؟
بااینکه ممکنست تصور کنید این استراتژی شرکت های تولیدکننده موبایل است که گوشیها را طوری طراحی می کنند که از یک زمان خاص به بعد، نیازمند تعمیر و تعویض باشند، اما بعید نیست شما هم عادت های اشتباهی داشته باشید که به مرور زمان به گوشی شما لطمه می زند. وب سایت پی سی مگ به پنج کار اشتباهی که احیانا انجام می دهید و نحوه اصلاح این عادات اشاره نموده است.
خرید کابل های ارزان و برخورد ضعیف با آنها
یکی از بدترین کارهایی که می توانید انجام دهید، خرید کابل های شارژ ارزان و بدون نام و شان تجاری است، کابل هایی که نه بوسیله فروشگاه های معتمد، بلکه آنهایی که ممکنست با قیمت پایین در فروشگاه های نامعتبر پیدا کنید. خیلی از این کابل ها می توانند برای همیشه به دستگاه شما لطمه بزنند یا بدتر از آن، شما را در معرض خطر آتش سوزی یا برق گرفتگی قرار دهند. بدین سبب هزینه ای که ممکنست از این راه صرفه جویی کنید، ارزشی ندارد و بهتر است شارژرهای خودرا از یک برند شناخته شده بخرید.
همین طور لازم است هنگامی که کابل های با کیفیت را خریدید، با احتیاط با آنها رفتار کنید. اگر از آنها به درستی استفاده نکنید، می توانید موجب از میان رفتن سیم های داخل آن شوید که به خودی خود یک خطر آتش سوزی است. بنابراین، کابل های خودرا با سیم از پریز برق بیرون نکشید، بلکه آنها را از دوشاخه بیرون بکشید، چون اساسا نمی خواهید در عصر حاضر، بعنوان قربانی انفجار باتری شناخته شوید.
عدم استفاده از قاب یا یک گارانتی خوب
چند نفر را با صفحه نمایش شکسته یا گوشیهای کاملا شکسته می شناسید؟ همه ما فکر می نماییم این اتفاق برای ما نمی افتد، تا آن زمان که این اتفاق می افتد. ممکنست ظاهر تمیزتر یک تلفن بدون قاب را ترجیح دهید، اما ارزش ریسک کردن را ندارد، حتی ترک های کوچک می توانند یکپارچگی ساختاری گوشی را از بین ببرند و احتمال لطمه دیدگی در مقیاس بزرگ را بالا برند. بعلاوه، ترک های کوچک می توانند زمانی که می خواهید گوشی خودرا به مدل جدیدتری ارتقا دهید، از ارزش آن بکاهند.
بدین سبب بهتر است که گوشی خودرا در یک قاب نگه دارید، یک قاب مقاوم که لبه دارد، به همراه یک محافظ صفحه نمایش محکم، ایده آل است، چون صفحه نمایش گوشی هم ضدضربه نیست. در غیر این صورت، باید آماده باشید که در صورت وقوع حادثه، هزینه تعمیرات را بپردازید و این اتفاق هم شاید بیشتر از چیزی که انتظار دارید، رخ دهد. درصورتی که قصد استفاده از قاب و محافظ صفحه را ندارید، گارانتی های تعمیر گوشی هم گزینه دیگری است.
خالی شدن بیش از اندازه باتری
باتری گوشی با گذشت زمان خراب می شود. بعد از چند سال، حداکثر عمر باتری به اندازه زمانی که دستگاه هتان را تازه خریده اید، نخواهد بود. این اتفاق اجتناب ناپذیر است، اما عادت های بد می توانند تخریب باتری را تسریع کنند و باتری شما را زودتر از بین ببرند. برای جلوگیری از این اتفاق، باید تخلیه های منظم انجام دهید و پیش از این که گوشی تان کاملا خاموش شود، آنرا باردیگر شارژ کنید، نباید اجازه دهید که همیشه شارژ گوشی تان تا صفر درصد هم برسد.
نگران شارژ یک شبه یا قرار دادن گوشی در فریزر نباشید، اینها مانند افسانه هایی هستند که دیگر اعتباری ندارند، فقط اهتمام کنید باتری را بالای ۳۰ درصد یا بیشتر نگه دارید. اجازه دهید گه گاه باتری گوشی کاملا تخلیه شود تا سنسورها را کالیبره کنید. با این کارها می تواند عمر باتری گوشی خودرا تا حد ممکن افزایش دهید.
سلفی های بیش از اندازه زیر آب
با وجود آنچه تعدادی از تبلیغات ممکنست بگویند، چیزی بعنوان یک ابزار واقعا«ضد آب» وجود ندارد (شکست سونی اکسپریا را به خاطر آورید). ممکنست برخی دستگاهها نسبت به سایرین در مقابل آب مقاوم تر باشند، اما همیشه این احتمال وجود دارد که آب بتواند راه خودرا به داخل پیدا کند، بدین سبب هرچه دستگاه خودرا بیشتر در معرض آب قرار دهید، مقاومت آنرا کاهش می دهید.
بدین سبب حتی اگر دستگاه شما دارای رتبه IP67 یا IP68 است، بهتر است کمتر در آب از آن استفاده کنید. ممکنست این کار فوراً به تلفن شما لطمه نرساند، اما با گذشت زمان و قرار گرفتن در معرض مکرر، احتمال بروز مشکل را افزایش می دهید.
عدم رعایت امنیت خوب
خیلی از مردم برای کسب رضایت و راحتی، امنیتشان را به سرعت به باد می دهند. یکی از مهم ترین موارد، بروزرسانی نرم افزار است. وصله های امنیتی که در تلفن شما ظاهر می شوند ممکنست خسته کننده و غیرفوری به نظر برسند، اما می توانند از دستگاه شما در مقابل بدافزارها و سایر مشکلات جدی محافظت کنند، بدین سبب دانلود و بروزرسانی آنها را به تعویق نیندازید. مطمئن شوید که برنامه هایتان نیز بروزرسانی می شوند، برای اینکه اغلب حاوی رفع اشکال و بروزرسانی های امنیتی هستند که گوشی شما را ایمن نگه می دارد.
در عین حال، مراقب برنامه هایی که نصب می کنید، باشید. اگر برنامه هایتان را از فروشگاه های آنلاین نامعتبر دانلود کنید، گرفتار می شوید، بهتر است بدانید که این صرفه جویی ها در هزینه، ارزش لطمه هایی که به گوشی تان وارد می شود را ندارد، بدین سبب همیشه از فروشگاه های رسمی گوشی خود ازجمله اپ استور و گوگل پلی استفاده کنید.
همین طور مراقب برنامه های جعلی در همین فروشگاه ها هم باشید، برخی برنامه ها حاوی ابزارهای تبلیغاتی مزاحم هستند که برای تقلید از خدمات محبوبی که همه استفاده می نمایند یا کلاهبرداری های پیامکی در قالب ابزارهای بی ضرر، طراحی شده اند و برای خدماتی که هیچ گاه در آن ثبت نام نکرده اید، صورت حساب از شما دریافت می کنند.
بدین سبب همیشه به آنچه دانلود می کنید دقت کنید، بررسی ها را بخوانید و مطمئن شوید که برنامه ای که درحال دانلودش هستید، نسخه رسمی برنامه است، چون اساسا نمی خواهید گوشی تان را با بدافزار به خطر بیندازید، آن هم فقط بدین سبب که با دقت کافی به اطلاعات یک برنامه نگاه نکرده اید. همین طور ممکنست بخواهید روی یک آنتی ویروس برای دستگاه اندرویدی خود سرمایه گذاری کنید تا از هرگونه نفوذ پیش از تبدیل شدن به یک مشکل جلوگیری کنید.
منبع: karapayam.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب