اعتراض سوئیسی ها به توسعه شبكه 5G !

اعتراض سوئیسی ها به توسعه شبكه 5G ! به گزارش كارا پیام هزاران شهروند سوئیسی در واكنشی اعتراض آمیز به تلاش دولت این كشور برای توسعه شبكه نسل پنجم اینترنت 5G تظاهرات كردند.


به گزارش كارا پیام به نقل از ایسنا، توسعه شبكه نسل پنجم اینترنت ۵G در طول چند سال گذشته یكی از مواردی است كه سبب شده است میان شركت ها و اپراتورهای مخابراتی رقابت تنگاتنگی ایجاد شود و كشورهای بسیاری هم درصدد برقراری و راه اندازی شبكه اینترنت پرسرعت ۵G و فراهم كردن زیرساخت های لازم برای آن باشند. اما یكی از مسائلی كه همواره مورد بحث و بررسی از جانب شبكه نسل پنجم اینترنت ۵G قرار گرفته است، امنیت این نسل جدید از شبكه اینترنتی است كه آیا واقعا برای سلامت انسان، حیوانات و محیط زیست بی خطر است یا خیر.
از آنجایی كه اخبار و گزارش های گوناگونی درمورد تهدیدات احتمالی توسعه و برقراری شبكه 5G بر روی سلامت انسان و همینطور محیط زیست انتشار یافته است، خیلی از شهروندان سوئیسی در اعتراض به تلاش دولت این كشور برای توسعه و راه اندازی شبكه نسل پنجم اینترنت همراه تظاهرات كرده و از مقامات و مسؤلان مربوطه در سوئیس درخواست نمودند كه با همكاری سایر كشورهای عضو اتحادیه اروپا جلوی توسعه زودهنگام آنرا بگیرند و تنها در صورتیكه احتمال تهدیدات و خطرات شبكه 5G بر سلامتی انسان به صفر رسید و بی خطر بودن آن اثبات شد، مجوز توسعه شبكه 5G را صادر كنند.
طبق گزارش یاهونیوز، در طول یك سال گذشته گزارش های گوناگونی از جانب جامعه بین المللی و دانشمندان فعال در حوزه فناوری انتشار یافته است كه با تشریح دقیق جزئیات، به بررسی معایب و مضرات راه اندازی نسل پنجم اینترنت همراه پرداخته اند.
دانشمندان با انتشار این گزارش ها از تمامی دولت های جهان درخواست و تقاضا كرده اند كه هرچه زودتر اقدامات لازم به منظور پیشگیری از توسعه شبكه نسل پنجم اینترنت همراه ۵G را انجام دهند چونكه این شبكه مخابراتی و اینترنتی خطرات و تهدیدات جدی برای سلامتی شهروندان كشورهای مختلف ایجاد خواهد نمود.
در این گزارش آنها خاطرنشان كرده بودند كه تكنولوژی ۵G از بخشی از طیف رادیویی به نام امواج میلیمتری استفاده می نماید كه این امواج خصوصیت های منحصربفردی دارند كه یكی از آنها فركانس بالای آنهاست. این امواج به منظور انتقال اطلاعات با حجم بالا و سرعتی بسیار زیاد، باید فركانس بالایی هم داشته باشند. اما این در شرایطی است كه این نوع از امواج یكپارچگی خویش را در فاصله های طولانی از دست داده و از اجسام جامد به خوبی عبور نمی كنند. به همین خاطر برای جبران برد كوتاه و طول موج پایین این امواج میلیمتری، بر روی تمامی دستگاه های الكترونیكی و ابزارهای موردنظر حتی چراغ های راهنمایی و رانندگی و چراغ های خیابانی هم باید هزاران برج كوچك مخابراتی نصب شود تا در انتقال و جابجایی این امواج تداخلی ایجاد نشود. تعداد زیاد این برج های كوچك مخابراتی در سطح شهر است كه باعث نگرانی دانشمندان فعال در حوزه فناوری، پزشكی و محیط زیست شده است و سبب شده كه دولت ها و شركت های مخابراتی در توسعه این فناوری به تردید بیفتند.
از خطرات و تهدیداتی كه این امواج برای سلامتی انسان، حیوان و محیط زیست ایجاد می كند، می توان به افزایش رشد و تكثیر سلولی، افزایش احتمال مبتلا شدن به سرطان، اختلالات ژنتیكی، تغییرات منفی در سیستم تولیدمثل، اختلال در یادگیری و مشكلات ذهنی، اختلالات عصبی و مغزی و تاثیرات منفی بر محیط زیست اشاره نمود.
در این گزارش جامع بالغ بر ۱۸۰ نفر از دانشمندان از بیشتر از ۳۵ كشور جهان این اطلاعات را تایید كرده و ۲۳۰ نفر از دانشمندان و محققان ارشد تحقیقاتی در بهترین دانشگاه های جهان هم از جامعه بین المللی درخواست كرده اند كه در توسعه این فناوری تجدیدنظر كرده و در صورت لزوم، بعضی از فناوری های بكاررفته در آنرا تغییر داده و یا اصلاح كنند.
با اینكه در گزارش های دیگری كه در واكنش به نگرانی های مذكور انتشار یافت، احتمال خطرات مستقیم شبكه 5G بر سلامتی انسان رد و تكذیب شد، اما همچنان خیلی از كارشناسان و متخصصان در حوزه های مختلف به ویژه پزشكی، اعتقاد دارند كه دولت های مختلف و شركت های مخابراتی به دلیل سودآوری بسیار بالایی كه توسعه فناوری مذكور و به تبع آن سایر فناوری های مربوطه همچون صنعت خودرو های خودران و هوشمند و خانه هوشمند برای آنها به ارمغان می آورد، سكوت كرده و علاوه بر مخالفت نكردن با توسعه و راه اندازی شبكه 5G، جلوی توسعه آنرا هم نخواهند گرفت.
كشورهای بسیاری در سراسر جهان همچون ایالات متحده آمریكا، كانادا، استرالیا، چین، كره جنوبی، ژاپن و خیلی از كشورهای اروپایی و غیره با همكاری بزرگترین اپراتورهای جهان در حال برقراری نسل پنجم اینترنت همراه ۵G هستند و در این زمینه فعالیت های گسترده ای را انجام داده اند.
خیلی از كشورهای اروپایی همچون سوئیس با عقد قراردادهای جدیدی با بزرگترین شركت های مخابراتی فعال در جهان همچون هواوی، نوكیا و اریكسون تلاش دارند زیرساخت های لازم برای برقراری زودهنگام شبكه نسل پنجم اینترنت همراه 5G را توسعه دهند تا كاربران و مشتركان بتوانند از خدمات اینترنت پرسرعت و سایر قابلیت های جدید آن بهره مند شوند.
خیلی از بزرگترین شركت های مخابراتی و اپراتورهای فعال در جهان نظیر نوكیا، اریكسون، هواوی، ال جی، اسپرینت و غیره به شدت در حال رقابت جهت راه اندازی اولین شبكه اتصال به اینترنت نسل پنجم ۵G هستند. نسل پنجم شبكه تلفن همراه ۵G، استانداردهای پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است كه بعد از نسل چهارم شبكه تلفن همراه فعلی عرضه می شود.



1398/07/02
20:59:22
5.0 / 5
5325
تگهای خبر: اپراتور , استاندارد , ال جی , الكترونیك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
کارا پيام
karapayam.ir - تمامی حقوق سایت كارا پیام متعلق به مالک دامنه است

كارا پیام

پیام رسان