وزیر ارتباطات عنوان كرد

چرا تعامل با پلت فرم های بین المللی دشوار است؟

چرا تعامل با پلت فرم های بین المللی دشوار است؟ به گزارش کارا پیام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در تشریح تعامل ایران با پلت فرم های بین المللی، اظهار نمود:  پس از خروج دولت آمریکا از تعهدات خود از برجام و تشدید سایر تحریم ها، لغو برخی قوانین معافیت ایران از تحریم ها هم صورت گرفت تا تعامل با پلت فرم های بین المللی به سختی میسر شود.


به گزارش کارا پیام به نقل از ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی که در ایام گذشته به موضوع حکمرانی سایبری و مذاکراتی با وی چت و تلگرام پرداخته بود، این دفعه در کانال خود نوشت: برخلاف برخی ادعاها، برای تعامل با پلت فرم های بین المللی مذاکرات و دیدارهای مختلفی با تعدادی از آنها توسط دولت صورت گرفت که گزارش مذاکرات و اقدامات به مراجع ذی صلاح اعلام و ارسال شد. در بعضی از این مذاکرات، نمایندگانی از سایر دستگاه های کشور هم حضور بهم رساندند.
او همین طور اشاره کرد: اما در هر حال، از مراجع داخلی، پاسخ روشن و شفاف و یا مجوزی برای پیشبرد ادامه مذاکرات دریافت نکردیم. همین طور بعد از خروج دولت آمریکا از تعهدات خود از برجام و تشدید سایر تحریم ها، لغو برخی قوانین معافیت ایران از تحریم ها هم صورت گرفت و تشدید ادعاهای حقوق بشری مقابل جمهوری اسلامی ایران هم مزید برعلت شد تا عملا تعامل با پلت فرم های بین المللی به سختی میسر شود.

تلاش برای ایجاد بازارهای مشترک و ترسیم قواعد حقوقی منطقه ای
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یک پست تلگرامی دیگر، با اعلان اینکه برای ایجاد بازارهای مشترک و ترسیم قواعد حقوقی منطقه ای، تلاش بسیاری کردیم، اظهار داشت: برای افزایش توان چانه زنی و کسب ظرفیت بالاتر در تعامل با پلت فرم های بین المللی، ایجاد یک بازار منطقه ای کارساز است. به هر صورت با یک بازار بزرگتر، قدرت چانه زنی بالاتری حاصل می شود. بدین سبب با سفر به هند، آذربایجان، ترکیه، روسیه و مذاکره با همتایان برای ایجاد یک بازار بزرگ منطقه ای در دستور کار قرار گرفت.
آذری جهرمی توضیح داد: هرچند تغییر مکرر وزرای ارتباطات در بعضی از این کشورها، کار ما را با چالش های زیادی همراه ساخت، اما بالاخره سه دور گفتگوی مشترک با حضور چهار کشور ایران، روسیه، ترکیه و آذربایجان در باکو و تهران اجرا شد. توافق همکاری مشترک هم به امضا رسید تا با عزم مشترک یک بازار مشترک ایجاد نماییم. هر چند در مقیاس های کوچک، کارهای تجاری امیدبخشی شکل گرفته است، اما در مقابل کارهای مطلوب، همیشه یک مانع بزرگ وجود داشت: «تحریم». در ابعاد سیاسی منطقه ای هم بعد از طرح ابتکار ایران برای «صلح هرمز»، پیشنهادمان را برای «صلح سایبری هرمز» عرضه کردیم تا از عزم سیاسی منطقه هم برای مواجهه با چالش های مشترک حکمرانی بهره ببریم.




منبع:

1400/04/26
09:56:48
5.0 / 5
1115
تگهای خبر: بین الملل , تلگرام , سایبر , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
کارا پيام
karapayam.ir - تمامی حقوق سایت كارا پیام متعلق به مالک دامنه است

كارا پیام

پیام رسان