معاون وزیر ارتباطات دراین باره گفت: تنها بحث انتقال سرور یك سرویس خاص مانند تلگرام مطرح نیست بلكه قرار است زمینه انتقال سرویسهای مهم به كشور ایجاد شود و اگر قرار باشد سرور یك سرویس خاص به داخل كشور منتقل شود آن را با شفافیت تمام اعلام خواهیم كرد.آذری جهرمی گفت: آنچه در شورای عالی فضای مجازی مورد بحث قرار گرفته، صدور مجوز به وزارت ارتباطات برای مذاكره با CDN های بینالمللی (شبكه های تولید محتوا) برای استقرار در ایران است.معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: نقض حریم خصوصی آفت این اقدامات است، چرا كه باعث می شود تعامل با سرویس دهندگان خارجی بهم بریزد و در نهایت این تعامل ها به نتیجه نرسد.
وی افزود: دولت مستقر و در رأس آن جناب رئیس جمهوری شخصاً حساسیت ویژهای در خصوص حفظ حریم خصوصی دارند و طبیعتاً اگر ما به دنبال این موضوع برویم هیچ سرویس دهندهای حاضر به همكاری با ما نخواهد بود. البته احترام به فرهنگ اسلامی ایرانی همواره مورد تأكید است.مدیرعامل شركت ارتباطات زیرساخت گفت: پیگیری برای توافق توسط وزارت ارتباطات از امروز آغاز خواهد شد و به محض حصول نتیجه به طور شفاف اطلاعرسانی میكنیم و گمانه زنیهای امروز با هدف رقابت مابین سرویس دهندههای فعلی است و ما خود را دخیل در این شایعات نمیكنیم. طبیعتاً این پیگیریها صرفا برای یك سرویس دهنده نیست و نقطه تمركز آن بر سرویسهای فیلتر شده در كشور است.
مهر نوشت: برخی اخبار از توافق حاصله با مدیران تلگرام و نهادهای خاص در كشورمان برای انتقال سرورهای این پیام رسان به ایران حكایت داشت. تلگرام در حال حاضر محبوبترین پیام رسان موبایلی در میان كاربران ایرانی است. به نحوی كه این پیام رسان روسی، بیشترین كاربر را در ایران دارد.روز گذشته محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز درباره پیگیری مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره الزام انتقال سرور شبكههای اجتماعی خارجی به ایران گفت: شورای عالی فضای مجازی مصوبهای برای انتقال سرورها نداشته است؛ اما این موضوع با مصوبات دیگری درباره اولویت و نحوه ارائه تسهیلات به شبكههای بومی و خارجی پیگیری شده كه بر این اساس شبكههای خارجی دارای سرور در ایران و شبكههای بومی نسبت به شبكههای خارجی بدون سرور در ایران امتیاز میگیرند.